Digitalt låsesystem (iLOQ)

Dansk Dørsikring er autoriseret iLOQ-forhandler/operatør. Med et digitalt låsesystem kan vi i fællesskab sikre, at låsesikkerheden for lejligheder og eventuelt trapper og andre fællesarealer kontinuerligt opretholdes på det højest mulige niveau. Systemet er let at installere og administrere - og billigt at vedligeholde. Et digitalt låsesystem som iLOQ løser problemer i forhold til bortkomne nøgler, uautoriseret kopiering af nøgler, udløb af patenter og misbrug af fællesarealer.

Miljø og bæredygtighed

Med et digitalt låsesystem fra iLOQ bliver tidens krav til bæredygtighed mødt. Udover at være batterifrit kan både nøgler og låsecylindre genanvendes - det vil sige slettes og genaktiveres med ny identitet.

Bore-og dirkesikre cylindre

iLOQ-sikkerhedscylindre er en fast del af vores dør-konfiguration. Det er et offline-digitalsystem, som hverken kræver strømtilslutning eller batteri. Det er selve friktionen ved nøgleindstik, der skaber strøm til at nøgle og cylinder genkender hinanden. iLOQ cylinderen er ekstrem boresikker og umulig at dirke eller hacke. Uautoriseret nøglekopiering er ikke mulig.

Ønsker du at høre mere om priser på et digitalt låsesystem, enten i forbindelse med et dørudskiftningsprojekt eller ønske om at få styr på adgang til jeres ejendom, så kontakt os via formularen her på siden eller giv os et kald.

Bestil ekstra nøgler og låseservice via os

Bestilling af ekstra nøgler, erstatningsnøgler, ekstra låsecylindre og/eller hængelåse gøres via Dansk Dørsikring. Med iLOQ i lejlighedsdøre er ejendommen desuden forberedt til et egentligt låsesystem, hvis dette ønskes. Det vil sige én nøgle til lejlighed og fællesdøre m.v. Man indgår automatisk i vores sikkerheds- og vedligeholdelsesprogram, så systemet hele tiden holdes ajour. Læs mere om iLOQ på: www.iloq.com/da/losninger/boligejendomme

Alle låsecylindre i vores sikkerhedsdøre monteres i 'cylinderring- og vrider-besætning' fra NoWay. Svensk kvalitet, når det er bedst. Læs mere på: www.noway.se.

Dansk Dørsikring ApS

Hedeager  3

2605  Brøndby

​Telefon:  40 32 43 01

E-mail:  info@danskdorsikring.dk

CVR:  30733088​

Kontakt os i dag!​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sikkerhedsdøre til enhver lejlighed

​Om os

Dansk Dørsikring er en veldrevet håndværksvirksomhed med årelang erfaring indenfor 'sikkerhedsdøre'. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsprodukter - og producerer de smukke klassiske dørfronter på eget snedkeri. Nytænkning kombineret med gamle dyder indenfor håndværk og service udgør rygraden i forretningskonceptet.

Kontakt os

Dansk Dørsikring ApS

Hedeager 3, 2605 Brøndby

Find vej på rutevejledning

​CVR: 30733088

Telefon: 40 32 43 01

E-mail: info@danskdorsikring.dk