Kontakt

Tilbud

Udvalget af sikkerhedsdøre på markedet er stort og uoverskueligt. Kontakt derfor Dansk Dørsikring for professionel rådgivning - i forhold til at finde den optimale løsning. Rekvirér en konsulent eller send et defineret oplæg. Så kvitterer vi hurtigt med et uforpligtende tilbud, et skitseoplæg samt et forslag til en køreplan. Vi bidrager også gerne med indlæg til både bestyrelsesmøde og generalforsamling.
​​

Inspiration

​Kom og besøg vort showroom i enten Brøndby eller København N - og få en god snak om muligheder og begrænsninger. Oplev de mange fordele ved sikkerhedsdøre og afprøv funktion og låsetøj. Se også de mange klassiske designs (træfronter), som vi selv producerer. Spørg eventuelt efter referencer i jeres nærområde. Kom gerne hele bestyrelsen eller repræsentanter herfor. Husk at aftale tid på forhånd.

Dansk Dørsikring ApS

Hedeager  3

2605  Brøndby

​Telefon:  40 32 43 01

E-mail:  info@danskdorsikring.dk

CVR:  30733088​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sikkerhedsdøre til enhver lejlighed

​Om os

Dansk Dørsikring er en veldrevet håndværksvirksomhed med årelang erfaring indenfor 'sikkerhedsdøre'. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsprodukter - og producerer de smukke klassiske dørfronter på eget snedkeri. Nytænkning kombineret med gamle dyder indenfor håndværk og service udgør rygraden i forretningskonceptet.

Kontakt os

Dansk Dørsikring ApS

Hedeager 3, 2605 Brøndby

Find vej på rutevejledning

​CVR: 30733088

Telefon: 40 32 43 01

E-mail: info@danskdorsikring.dk