Konsulentbesøg​

Opmåling

Undgå fejlagtige opmålinger, der i sidste ende kan koste dyrt. Lad Dansk Dørsikring's erfarne fagfolk tage ansvaret for korrekt opmåling - til sikring af smidig og rettidig opgaveløsning.

Rådgivning

Udvalget af sikkerhedsdøre er stort og til tider svært gennemskueligt. Derfor rådgiver vi naturligvis professionelt og objektivt - i forhold til at finde den rigtige løsning med respekt for det originale udtryk i opgangen. Vi vejleder også med hensyn til de forskellige tilvalgsmuligheder, der findes på markedet.

Tilbud

Der er ingen binding i forlængelse af et konsulentbesøg fra Dansk Dørsikring. Efter aftale sender vi typisk et uforpligtende tilbud samt et skitseforslag - og indleder dernæst en dialog om hvorvidt opgaven ønskes igangsat eller ej.

Inspiration
​Kom og besøg vort showroom i Brøndby - og få en god snak om muligheder og begrænsninger. Oplev de mange fordele ved sikkerhedsdøren og afprøv funktion og låsetøj. Spørg eventuelt efter referencer i jeres nærområde. Kom gerne hele bestyrelsen eller repræsentanter herfor. Husk at aftale tid på forhånd.

Dansk Dørsikring ApS

Hedeager  3

2605  Brøndby

Telefon:  40 32 43 01

E-mail:  info@danskdorsikring.dk

CVR:  30733088​

Ring, send en email eller

udfyld kontaktformular - så vender vi tilbage

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Dansk Dørsikring ApS

CVR: 30733088

Kontakt