Koncept

Vort speciale er 'sikkerhedsdøre til lejligheder' - det vil sige udskiftning af døre i boligejendomme. Nye som gamle, store som små. På elegant vis udskiftes eksisterende lejlighedsdøre, som ikke lever op til tidens krav - eller som ikke imødekommer beboeres ønsker og behov. Alle opgaver udføres af erfarne special-uddannede montører.

Dansk Dørsikring samarbejder professionelt med boligforeninger (projekter) - eller direkte med beboere (enkelt-udskiftninger). I begge tilfælde til fast pris i henhold til forudgående tilbud og skitseoplæg.​ Monteringsplan, beboeradvisering, udveksling af nøgler m.v.  tager vi naturligvis også ansvaret for, så kommunikation og projektafvikling bliver enkel, smidig og problemfri.

Kvalitet, funktion, drift og sikkerhed harmonerer altid, når der entreres med Dansk Dørsikring. Derfor er produkter og samarbejdspartnere nøje udvalgt og testet - med henblik på at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med andre ord er Dansk Dørsikring - i samarbejde med Daloc (sikkerhedsdør), iLOQ (digitallås) og NoWay (sikkerhedscylinderring/vrider) - en særdeles vigtig kombination i vores stræben efter tilfredse brugere.

Dørtype overfor lås og besætning gambles der ikke med - men til gengæld er vi bredt favnende, når det kommer til udseende og æstetik. Vi producerer klassiske træfronter i mange designs og farver, som passer til alle ejendomme - nye som gamle. Som basis-dør benyttes dør-typerne S33 eller S43 fra Daloc.​​

Sikkerhedsdøre til enhver lejlighed

​Om os

Dansk Dørsikring er en veldrevet håndværksvirksomhed med årelang erfaring indenfor 'sikkerhedsdøre'. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsprodukter - og producerer de smukke klassiske dørfronter på eget snedkeri. Nytænkning kombineret med gamle dyder indenfor håndværk og service udgør rygraden i forretningskonceptet.

Kontakt os

Dansk Dørsikring ApS

Hedeager 3, 2605 Brøndby

Find vej på rutevejledning

​CVR: 30733088

Telefon: 40 32 43 01

E-mail: info@danskdorsikring.dk